naken bestemor erotiske dikt

er morgensøt, men morgensøt er aftenbløt. Bedre husløs enn manneløs. Fartsbegrensning er ikke noe problem så lenge man kan se tre biler fremover og tre biler bakover. Det kommer gjerne en raus arving etter en gnien eier. Det vil jeg se!

Vitser: Naken bestemor erotiske dikt

Den som alltid vil si sannheten, får av og til en kul i pannen. Det skal mer til enn å blåse i horn for å være jeger. Den som bringer mange nyheter inn i huset, tar også noen med seg. Den som lar seg kikke i kortene, taper spillet. Hun elsket dem, men dessverre så ga de henne alltid en veldig pinlig og i en viss grad kraftig reaksjon. Erfaringen gjør deg klok, sjelden rik. Den som ikke passer på sitt eget, vil passe på andres. Det er ikke mye arbeid man blir tykk og fet. Fagre ord fryder en dåre, og frekke viser kan fornøye en mann. Det er mange løgner, og mange som løper rundt med dem. De nakne aks står i været, men de fulle heller nedad. Av et åpent skrin blir den dristige tyv. Det er flere tyver enn galger. Den som har geiter i stua, har bukker på taket. Det er ikke godt å være høyere enn den døren man skal gå gjennom. Fattig mann koker sin kål i vann.

Naken bestemor erotiske dikt - Nuru Massasje

Den ene støper kulene, den annen avfyrer dem. Den misunnelige tror at høna til naboen er så stor som ens egen gås. Den som går ut av huset på ryggen, kommer aldri inn igjen. Gamle bikkjer er vant med lopper. Det er for sent å jage katten når den har drukket fløten. Det må ikke stå penger mellom gamle venner. Den som forer høna, bør også få egget. Siden hun bodde på landet, ringte hun til mannen sin og fortalte han at hun ville bli sen fordi hun måtte gå hjem. Der loven slutter, bør heder møte frem. Alt forgår unntatt Guds nåde.